AR Suites Jewels Royale

Pune
AR Suites Jewels Royale Öne Çıkan Resim
AR Suites Jewels Royale Dış Mekan
AR Suites Jewels Royale Dış Mekan
AR Suites Jewels Royale Dış Mekan
AR Suites Jewels Royale Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
AR Suites Jewels Royale
Vanshaj Society, Behind Passport Office, Next to Rohan Ishita,Mundhwa , Pune

AR Suites Jewels Royale misafirlere Pune (Mundhwa) bölgesinde, ABC çiftlikleri ve Nitesh Hub ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Rotary Riverside Joggers Park ile 1,6 mi (2,5 km) ve Güney Komutanlığı Ulusal Savaş Anıtı ile 1,9 mi (3,1 km) mesafede.

Otelin restoranı Cafe AR misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi yapıyor, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 97 klimalı odada Akıllı televizyonlar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları ve ücretsiz poşet çay/hazır kahve gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için kapalı havuz, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine bulunmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Stüdyo
Room
Luxury Stüdyo Süit
Room
Premium Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x