Aquiles Eco Hotel

Sao Vicente
Aquiles Eco Hotel Genel
Aquiles Eco Hotel Genel
Aquiles Eco Hotel Genel
Aquiles Eco Hotel Öne Çıkan Resim
Aquiles Eco Hotel Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
Aquiles Eco Hotel
aldeia de Sao Pedro, Mindelo , Sao Vicente

Sao Vicente bölgesindeki Aquiles Eco Hotel misafirlere okyanus kıyısında, Sao Pedro Plajı ve Torre de Belém ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Pont d'Agua ile 7,3 mi (11,8 km) ve Mindelo Kültür Merkezi ile 7,3 mi (11,8 km) mesafede.

Otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için şömine bulunan 13 odamız vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için hızlı giriş, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Design Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Süit, Deniz Manzaralı
Room
Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x