AquaView apartment Resort and Aqua Park

Kızıldeniz Kıyısı, Hurghada
AquaView apartment Resort and Aqua Park Genel
AquaView apartment Resort and Aqua Park Genel
AquaView apartment Resort and Aqua Park Öne Çıkan Resim
AquaView apartment Resort and Aqua Park Dış Mekan
AquaView apartment Resort and Aqua Park Dış Mekan
Image More +68 fotoğraf
AquaView apartment Resort and Aqua Park
Mirage Bay Resort, Village Road Kızıldeniz Kıyısı, Hurghada

AquaView apartment Resort and Aqua Park misafirlere Hurgada (Village Road) bölgesinde, Su Parkı ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Senzo Mall ile 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Mahmya ile 10 mi (16,1 km) ve New Marina (Yeni Marina) ile 11,4 mi (18,4 km) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

AquaView apartment Resort and Aqua Park misafirlerine yemek servisi yapan market vardır. Otelde misafirlere içecek servisi yapan 2 plaj barı veya 4 havuz kenarı barı mevcut. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler şömine ve düz ekran televizyon olan 4 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Odalarda özel balkon bulunur. Özel mutfak ve içinde buzdolabı. Misafirlere emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebiir veya 6 açık yüzme havuzu keyfi sürebilir. Bu otelde misafirlere otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı, kuaför ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır. Ücretsiz plaj servisi sörfe ve kumsala ulaşımı kolaylaştırıyor.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Stüdyo Süit, 1 Yatak Odası, Havuz Manzaralı
Comfort
Comfort Apart Daire, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Havuz Manzaralı
Room
Deluxe Apart Daire
Room
Basic Apart Daire, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x