Aqua Rio Hotel

Tijuana
Aqua Rio Hotel Genel
Aqua Rio Hotel Genel
Aqua Rio Hotel Genel
Aqua Rio Hotel Öne Çıkan Resim
Aqua Rio Hotel Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
Aqua Rio Hotel
Avenida Constitución 1618, Zona Centro , Tijuana

Aqua Rio Hotel konaklamanızda Tijuana merkezinde, Av Revolución ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Plaza Rio Ticaret Merkezi ile 12 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel San Ysidro Sınır Kapısı ile 4,3 km (2,7 mil) ve Agua Caliente Yarış Pisti ile 5 km (3,1 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 44 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda (con Aire Acondicionado y Calefaccion)
Junior
Junior Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Deluxe Oda
Room
Bosque Room
Room
Cosmo Room
Room
Urban Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x