Aqua Resort

Kenya Coast, Diani Plajı
Aqua Resort Öne Çıkan Resim
Aqua Resort Dış Mekan
Aqua Resort Dış Mekan
Aqua Resort Dış Mekan
Aqua Resort Dış Mekan
Image More +99 fotoğraf
Aqua Resort
Diani Beach Road Kenya Coast, Diani Plajı

Aqua Resort konaklamanızda Diani Plajı bölgesinde, Diani - Chale Marinası Ulusal Parkı ve Rezervi ile 0,1 km (0,1 mi) ve Tiwi Plajı ile 10,9 km (6,8 mi) mesafede olacaksınız. Bu aile dostu apart daire Mombasa Ulusal Deniz Parkı ile 22,5 km (14 mi) ve Shimba Hills Ulusal Doğal Koruma Alanı ile 30 km (18,7 mi) mesafede.

Aqua Resort misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki plaj bar misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 24 ayrı ayrı dekore edilmiş odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 36-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Akdeniz stili apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Design
Design Apart Daire, 1 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı, Kule
Design
Design Apart Daire, 2 Yatak Odası, Avlu Manzaralı, Zemin Kat
Room
Design Apart Daire, 2 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı, Kule
Room
Design Apart Daire, 1 Yatak Odası, Havuz Manzaralı, Kule
Room
Design Apart Daire, 2 Yatak Odası, Havuz Manzaralı, Kule
Room
Design Apart Daire, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Engellilere Uygun, Avlu Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x