Aqua Blu Resort

Kızıldeniz Kıyısı, Hurghada
Aqua Blu Resort Genel
Aqua Blu Resort Genel
Aqua Blu Resort Genel
Aqua Blu Resort Genel
Aqua Blu Resort Genel
Image More +53 fotoğraf
Aqua Blu Resort
Hurghada - Safaga Road Kızıldeniz Kıyısı, Hurghada

Aqua Blu Resort misafirlere Hurgada (Village Road) bölgesinde, Su Parkı ve Hurghada Museum ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu her şey dâhil otel Mahmya ile 8,3 mi (13,4 km) ve New Marina (Yeni Marina) ile 9,6 mi (15,5 km) mesafede.

Bu otel, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Uluslar arası mutfak alanında uzman olan Ali Bi yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 3 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 5 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 226 klimalı odada minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 3 açık yüzme havuzu, ücretsiz su parkı ve açık tenis kortları mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için limuzin hizmeti, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Üç Kişilik Oda (Egyptians and Egyptian Residents ONLY)
Family
Family Oda (Egyptians and Egyptian Residents ONLY)
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda
Room
Deluxe Family Room (2 Adults + 2 Children)
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda (Egyptians and Egyptian Residents ONLY)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x