Aqua Bay Suites

Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Tsilivi
Aqua Bay Suites Genel
Aqua Bay Suites Genel
Aqua Bay Suites Genel
Aqua Bay Suites Öne Çıkan Resim
Aqua Bay Suites İç Mekan
Image More +15 fotoğraf
Aqua Bay Suites
Tsilivi Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Tsilivi

Aqua Bay Suites misafirlere Zakynthos bölgesinde, plaj yakınında, Tsilivi Waterpark ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Tsilivi Plajı ile yaya olarak 14 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Zakynthos Limanı ile 6,7 mi (10,8 km) ve Alykanas Plajı ile 7,2 mi (11,6 km) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 76 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda
Family
Family Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x