Aqua Bali Villa

Lesser Sunda Islands, Kerobokan
Aqua Bali Villa Öne Çıkan Resim
Aqua Bali Villa Dış Mekan
Aqua Bali Villa Kahvaltı
Aqua Bali Villa Yerinde Yemek
Aqua Bali Villa Oda Manzaraları
Image More +12 fotoğraf
Aqua Bali Villa
Jl. Klecung no. 38x Umalas Lesser Sunda Islands, Kerobokan

Aqua Bali Villa misafirlere Kerobokan (Umalas) bölgesinde, Canggu Square ve Splash Waterpark Bali Su Parkı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı villa Seminyak Plajı ile 2,9 mi (4,7 km) ve Legian Plajı ile 4,7 mi (7,6 km) mesafede.

Villada belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 11 klimalı odada şömine ve LCD televizyon vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Açık havuz ve kiralık bisiklet gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu villada ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. Misafirler ücretsiz bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara gidebilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda
Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x