Aptera Beach

Malevizi
Aptera Beach Genel
Aptera Beach Genel
Aptera Beach Öne Çıkan Resim
Aptera Beach Dış Mekan
Aptera Beach Dış Mekan
Image More +61 fotoğraf
Aptera Beach
24, Dios Street Ammoudara , Malevizi

Aptera Beach konaklamanızda Malevizi bölgesinde, Ammoudara Plajı ile 1,9 km (1,2 mi) ve Girit Doğal Tarih Müzesi ile 10,9 km (6,8 mi) mesafede olacaksınız. Bu plaj olan otel Kandiye Arkeoloji Müzesi ile 11,7 km (7,3 mi) ve Eleftherias Meydanı ile 13,1 km (8,1 mi) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi seçeneği de mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya plaj bar bulunuyor. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için buzdolabı olan 23 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı giriş, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Superior
Superior Üç Kişilik Oda, Deniz Manzaralı
Superior
Superior Üç Kişilik Oda, Dağ Manzaralı
Family
Family Oda
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Dağ Manzaralı
Room
Panoramic Süit, Deniz Manzaralı
Superior
Superior Triple Room Sea Front
Family
Family Room with Mountain View
Superior
Superior Double Room Sea Front
Penthouse
Penthouse Suite with Sea View

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x