Appartement de Luxe Wilaya Tetouan

Tangier-tetouan (bölge), Tetouan
Appartement de Luxe Wilaya Tetouan Öne Çıkan Resim
Appartement de Luxe Wilaya Tetouan Dış Mekan
Appartement de Luxe Wilaya Tetouan Dış Mekan
Appartement de Luxe Wilaya Tetouan İç Mekan
Appartement de Luxe Wilaya Tetouan İç Mekan
Image More +38 fotoğraf
Appartement de Luxe Wilaya Tetouan
Avenue Mohamed El Yazidi Tangier-tetouan (bölge), Tetouan

Appartement de Luxe Wilaya Tetouan misafirlere Tetouan bölgesinde, plajda ve Saniat Rmel ile 9 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan daire Saidi Mosque ile 2 mi (3,3 km) ve Ethnographic Museum ile 2,1 mi (3,4 km) mesafede.

Dairede yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Misafirlere her gün ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 3 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo ile derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve piknik alanı gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, çamaşırhane ve ATM/banka hizmetleri mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Apart Daire, 3 Yatak Odası, Engellilere Uygun
Family
Family Apart Daire, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x