Appartamenti Emmaus

İtalya Gölleri, Italian Alps
Appartamenti Emmaus Genel
Appartamenti Emmaus Öne Çıkan Resim
Appartamenti Emmaus Dış Mekan
Appartamenti Emmaus Oda Düzeni
Appartamenti Emmaus Oda Düzeni
Image More +37 fotoğraf
Appartamenti Emmaus
via Matteotti 15 Maccagno İtalya Gölleri, Italian Alps

Appartamenti Emmaus misafirlere Maccagno con Pino e Veddasca bölgesinde, plaj yakınında, Parisi Valle Kent Müzesi ve Maccagno Stadyumu ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Lugano Gölü ile 10,3 mi (16,6 km) ve Piazza Grande ile 21,3 mi (34,4 km) mesafede.

Otelin İtalyan mutfağı alanında uzman restoranı Ristorante Italia misafirlere bahçe manzarasına nazır ve açık havada yemek keyfi sunuyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 12 odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler Ücretli portatif/ilave yatak isteyebilmektedir.

Misafirler açık tenis kortları gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, çamaşırhane ve asansör mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, Şehir Manzaralı
Family
Family Apart Daire
Room
Stüdyo (Apartment 23)
Room
Basic Apart Daire
Room
Stüdyo (Apartment 14A)
Room
Stüdyo (Apartment 14B)
Room
Economy Apart Daire
Room
Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x