Appart Hotel Tanger Paname

Tangier-tetouan (bölge), Tangier
Appart Hotel Tanger Paname Dış Mekan
Appart Hotel Tanger Paname Dış Mekan
Appart Hotel Tanger Paname Dış Mekan
Appart Hotel Tanger Paname Dış Mekan
Appart Hotel Tanger Paname Dış Mekan
Image More +51 fotoğraf
Appart Hotel Tanger Paname
Wouroud Adnane Lot 1, 3rd Floor, Apt. 6 Proche du Centre Commercial Marjane Tangier-tetouan (bölge), Tangier

Tangier bölgesindeki Appart Hotel Tanger Paname misafirlere alışveriş merkezi bağlantılı, Kasbah ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Terrasse des Paresseux ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Tangier Limanı ile 4,7 mi (7,6 km) ve Tangier Royal Golf Club ile 2 mi (3,2 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 7 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel ve lobide kahve servisi vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire (for 7 persons)
Room
Apart Daire (for 6 persons)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x