Appart Hôtel Le Liberté

Atlantik Kıyı Şeridi, Vannes
Appart Hôtel Le Liberté Genel
Appart Hôtel Le Liberté Genel
Appart Hôtel Le Liberté Öne Çıkan Resim
Appart Hôtel Le Liberté Dış Mekan
Appart Hôtel Le Liberté Dış Mekan
Image More +52 fotoğraf
Appart Hôtel Le Liberté
6, Place de la Libération Atlantik Kıyı Şeridi, Vannes

Appart Hôtel Le Liberté size Vannes merkezinde, Vannes Belediye Binası ile 4 dakika yürüyüş ve Palais des Arts et des Congres ile 6 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Port du Crouesty Limanı ile 22,5 mi (36,2 km) ve Place de la Republique ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca apart dairenin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 21 odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Misafirlerimize telefon, mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için sauna ve spor salonu bulunmaktadır. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve yakındaki spor salonuna ücretsiz giriş imkânı vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Stüdyo
Stüdyo
Comfort
Comfort Apart Daire, 2 Yatak Odası
Comfort
Comfort Stüdyo
Comfort
Comfort Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x