Apotek Hotel by Keahotels

Southern Iceland, Reykjavik
Apotek Hotel by Keahotels Genel
Apotek Hotel by Keahotels Genel
Apotek Hotel by Keahotels Genel
Apotek Hotel by Keahotels Genel
Apotek Hotel by Keahotels Öne Çıkan Resim
Image More +63 fotoğraf
Apotek Hotel by Keahotels
Austurstraeti 16 Southern Iceland, Reykjavik

Apotek Hotel by Keahotels size Reykjavik merkezinde, Domkirkjan ve Reykjavik Limanı ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Reykjavik Belediye Sarayı ile 0,5 mi (0,8 km) ve Harpa ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak sevenler için Apotek Kitchen + Bar ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

45 odada minibar ve LED televizyon mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Spada misafirlerimize vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için spa küveti, sauna ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Junior Süit
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x