Apolonia Resort

Varna – Kuzey Karadeniz Kıyısı, Sozopol
Apolonia Resort Genel
Apolonia Resort Dış Mekan
Apolonia Resort Dış Mekan
Apolonia Resort Dış Mekan
Apolonia Resort Dış Mekan
Image More +54 fotoğraf
Apolonia Resort
Chernomoretz, Tsarski Plaj Area Camping Gradina Varna – Kuzey Karadeniz Kıyısı, Sozopol

Sozopol bölgesindeki Apolonia Resort misafirlere plajda, Zlatna Ribka Plajı ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Chernomorets Güney Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı apart daire Chernomorets Plajı ile 1,7 mi (2,8 km) ve Ravadinovo Kalesi ile 3,7 mi (5,9 km) mesafede.

Apolonia yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için apart dairede ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 87 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için 24 saat açık spor salonu, sezonluk açık havuz ve kiralık bisiklet vardır. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Stüdyo
Standard
Standard Apart Daire, 1 Yatak Odası, Deniz Manzaralı
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x