Apollo Suites

Salento Yarımadası (bölge), Lecce
Apollo Suites Genel
Apollo Suites Genel
Apollo Suites Genel
Apollo Suites Genel
Apollo Suites Genel
Image More +96 fotoğraf
Apollo Suites
Piazza Libertini 11 Salento Yarımadası (bölge), Lecce

Apollo Suites size Lecce merkezinde, Lecce Belediye Binası ile 3 dakika yürüyüş ve Charles V Şatosu ile 5 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu lüks pansiyon Casa Museo Spada Müzesi ile 0,3 mi (0,6 km) ve Faggiano Arkeoloji Müzesi ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve LCD televizyon bulunan 4 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Beaux Arts stili pansiyonda ayrıca ortak alanda televizyon ve yakındaki spor salonuna indirimli giriş imkânı vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirlerimiz için kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Küçük Mutfak
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Küçük Mutfak
Room
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x