Aphrodite International Hotel

Addis Ababa
Aphrodite International Hotel Genel
Aphrodite International Hotel Genel
Aphrodite International Hotel Öne Çıkan Resim
Aphrodite International Hotel Dış Mekan
Aphrodite International Hotel Dış Mekan
Image More +19 fotoğraf
Aphrodite International Hotel
Kazanches Business District Kebele 17/18, Woreda 8 , Addis Ababa

Aphrodite International Hotel konaklamanızda Addis Ababa merkezinde, Meskel Meydanı ve Addis Ababa Stadyumu ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Edna Alışveriş Merkezi ile 3,5 km (2,1 mil) ve Kutsal Üçleme Katedrali ile 3,9 km (2,4 mil) mesafede.

Misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi için otelin restoranı ideal, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

52 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo ve duş/küvet kombinasyonu ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon mevcuttur.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Süit
Standard
Standard Tek Kişilik Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x