Apex Inn

Güney Male Mercan Adası, Gulhi
Apex Inn Genel
Apex Inn Genel
Apex Inn Genel
Apex Inn Genel
Apex Inn Genel
Image More +26 fotoğraf
Apex Inn
Mirihi Magu Güney Male Mercan Adası, Gulhi

Apex Inn konaklamanızda Gulhi bölgesinde, deniz kıyısında, Gulhi Plajı ve Bodu Hurraa Plajı yakınında olacaksınız. Bu aile dostu pansiyon Dhigufinolhu Plajı ile 0,3 km (0,2 mi) ve Biyadoo Plajı ile 0,4 km (0,2 mi) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca 2 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için pansiyonda belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 6 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 8 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) mevcuttur. Bu pansiyonda ayrıca piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda, Birden Çok Yatak Odası, Banyolu/Duşlu
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Birden Çok Yatak Odası, Banyolu/Duşlu
Room
Standard Üç Kişilik Oda, Birden Çok Yatak Odası, Banyolu/Duşlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x