Apartments Zuvela

Split
Apartments Zuvela Öne Çıkan Resim
Apartments Zuvela Dış Mekan
Apartments Zuvela İç Mekan
Apartments Zuvela Oda Manzaraları
Apartments Zuvela Oda Manzaraları
Image More +54 fotoğraf
Apartments Zuvela
Rooseveltova 44 , Split

Apartments Zuvela misafirlere Split (Bacvice) bölgesinde, Bacvice Plajı ve Doğa Tarih Müzesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı pansiyon Split Riva ile 0,9 mi (1,4 km) ve Diocletian Sarayı ile 0,9 mi (1,4 km) mesafede.

8 odada buzdolabı ve Akıllı televizyonlar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır. 0.4 kilometre içinde çalışan (ücretli) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak çok kolay.

Misafirler için limuzin hizmeti, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Deniz Manzaralı
Room
Comfort Apart Daire, 1 Yatak Odası, Balkon, Havuz Manzaralı
Room
Dubleks, Deniz Manzaralı
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Havuz Manzaralı (First Floor)
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Deniz Manzaralı (Second Floor)
Room
Stüdyo, Balkon, Deniz Manzaralı
Room
Comfort Stüdyo, Balkon, Deniz Manzaralı
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x