Apartments Viola

Makarska Riviera, Tucepi
Apartments Viola Dış Mekan
Apartments Viola Dış Mekan
Apartments Viola İç Mekan
Apartments Viola Oda Düzeni
Apartments Viola Oda Düzeni
Image More +23 fotoğraf
Apartments Viola
16 Ekonomija Makarska Riviera, Tucepi

Apartments Viola misafirlere Tucepi bölgesinde, havaalanı yakınında, Tucepi Plajı ve Tucepi Limanı ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan daire Deniz Kabuğu Müzesi ile 2,5 mi (4,1 km) ve Fransiskan Manastırı ile 2,5 mi (4,1 km) mesafede.

Oteldeki 7 plaj barı misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için 2 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. 32 inç Akıllı televizyonlar ile Netflix sunulur, ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler ücretli su parkı gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Classic Stüdyo
Room
Comfort Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x