Apartments & Rooms Dujam

Split
Apartments & Rooms Dujam Öne Çıkan Resim
Apartments & Rooms Dujam Dış Mekan
Apartments & Rooms Dujam Oda Manzaraları
Apartments & Rooms Dujam Oda Düzeni
Apartments & Rooms Dujam Oda Düzeni
Image More +32 fotoğraf
Apartments & Rooms Dujam
6 Dobric , Split

Apartments & Rooms Dujam misafirlere Split (Eski Kent Bölgesi) bölgesinde, Halk Meydanı ve Balık Pazarı yakınında. Bu daire Bacvice Plajı ile 3,7 mi (5,9 km) ve Split Riva ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 4 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve çamaşır makinesi/kurutma makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. Misafirler 500 kilometre içinde çalışan (ücretli) servisi kullanarak çevreyi gezebilir.

Misafirler için hızlı çıkış, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Apart Daire, Balkon
Room
Deluxe Stüdyo
Room
Deluxe Apart Daire, Teras

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x