Apartments Radovic Kolasin

Kolasin
Apartments Radovic Kolasin Öne Çıkan Resim
Apartments Radovic Kolasin Dış Mekan
Apartments Radovic Kolasin Oda Düzeni
Apartments Radovic Kolasin Oda Düzeni
Apartments Radovic Kolasin Oda Düzeni
Image More +30 fotoğraf
Apartments Radovic Kolasin
Mojkovacka 50-a , Kolasin

Kolasin bölgesindeki Apartments Radovic Kolasin konaklamanızda, Memorial and Cultural Center ve Church of St. Demetrius ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu kayak dostu pansiyon Heritage Museum ile 0,8 mi (1,3 km) ve Botanicka Basta Dulovine ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

Mutfak olan 5 odasında evinizin konforunu yaşayın. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu pansiyonda ayrıca kiralık bisiklet sunulmaktadır. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, valiz dolabı ve asansör mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo
Stüdyo
Stüdyo
Dubleks
Dubleks
Oda
Oda
Apart
Apart Daire, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x