Apartments New Gudauri

Gudauri, Kazbegi
Apartments New Gudauri Genel
Apartments New Gudauri Öne Çıkan Resim
Apartments New Gudauri Dış Mekan
Apartments New Gudauri Dış Mekan
Apartments New Gudauri Oda Düzeni
Image More +43 fotoğraf
Apartments New Gudauri
New Gudauri Gudauri, Kazbegi

Apartments New Gudauri misafirlere Kazbegi bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Gudauri Rekreasyon Alanı ve Kobi Kayak Alanı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu kayak dostu otel St. George Kilisesi ile 8,8 mi (14,1 km) ve Sadzele Zirvesi ile 18 mi (28,9 km) mesafede.

Bu otelde, 3 restoran ve 3 kahve dükkânı veya kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Oteldeki 5 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 25 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odada iyi vakit geçirmeniz için LCD televizyon vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu otelde ayrıca kapalı havuz ve sauna sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için çamaşırhane, ATM/banka hizmetleri ve asansör mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak ve Çekyat, Sigara İçilmez
Atrium
Atrium #214-215 in New Gudauri ApartHotel

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x