Apartments Markic

Middle Dalmatia, Seget
Apartments Markic Öne Çıkan Resim
Apartments Markic Oda Düzeni
Apartments Markic Oda Düzeni
Apartments Markic Oda Düzeni
Apartments Markic Oda Düzeni
Image More +27 fotoğraf
Apartments Markic
Ulica Hrvatskih žrtava 214 Middle Dalmatia, Seget

Bu apart daire misafirlere Seget bölgesinde, plaj yakınında, Baotic Marina ve Yeşil Pazar 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu daire Bacvice Plajı ile 19,2 mi (30,8 km) ve Diocletian Sarayı ile 19,4 mi (31,2 km) mesafede.

Dairede yemek servisi yapan bir 10 kahve dükkânı veya kafe bulunuyor. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 10 plaj barı ideal.

Klimalı bu dairede şömine keyfi sizi bekliyor. Size özel, mobilyalı balkon veya avlu vardır. Misafirler için tam boy buzdolabı/dondurucu, set üstü ocak ve mikrodalga fırın olan mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve dijital TV kanalları var. Misafirler için özel banyoda ayrı küvet ve duş, derin küvet ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler açık tenis kortları gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Süit, 2 Yatak Odası, Balkon, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x