Apartments in Porvoo

Güney Finlandiya, Porvoo
Apartments in Porvoo Genel
Apartments in Porvoo Genel
Apartments in Porvoo Genel
Apartments in Porvoo Genel
Apartments in Porvoo Genel
Image More +40 fotoğraf
Apartments in Porvoo
151 Myllykyläntie Güney Finlandiya, Porvoo

Apartments in Porvoo misafirlere Porvoo bölgesinde, plaj yakınında, Porvoo Doll and Toy Museum ile 7,4 mi (11,9 km) mesafede ve Porvoo Müzesi ile 7,4 mi (11,9 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire J.L. Runeberg's Home ile 7,4 mi (12 km) ve Porvoo Katedrali ile 7,5 mi (12 km) mesafede.

Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli paket kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için mikrodalga fırın olan 7 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu apart dairede ayrıca kayak dolabı, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Porvoo bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu apart otel misafirlerimize 2368 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Dubleks,
Dubleks, 3 Yatak Odası, Mutfak, Bahçe Manzaralı
Room
Stüdyo, Küçük Mutfak
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Mutfak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x