Apartments & Hostel Zdrava Hrana

Herzegovina, Mostar
Apartments & Hostel Zdrava Hrana Öne Çıkan Resim
Apartments & Hostel Zdrava Hrana Dış Mekan
Apartments & Hostel Zdrava Hrana Dış Mekan
Apartments & Hostel Zdrava Hrana Dış Mekan
Apartments & Hostel Zdrava Hrana Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
Apartments & Hostel Zdrava Hrana
Alikalfica 5 Herzegovina, Mostar

Mostar bölgesindeki Apartments & Hostel Zdrava Hrana konaklamanızda, Sahat Kula (Watch Tower) ve Muslibegovic House ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu hostel Bišćevića Ćošak ile 0,2 mi (0,3 km) ve Karađozbeg Mosque ile 0,2 mi (0,4 km) mesafede.

Apartments & Hostel Zdrava Hrana misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

8 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Günlük olarak oda/kat hizmeti sunulur, ütü/ütü masası istenebilir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu hostelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Stüdyo,
Stüdyo, Şehir Manzaralı
Üç
Üç Kişilik Oda
Stüdyo
Stüdyo (5)
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Teras
Ortak
Ortak Ranzalı Oda, Ortak Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x