Apartments Harmony

Montenegro Coast (karadağ Kıyısı), Utjeha Hladna Uvala
Apartments Harmony Öne Çıkan Resim
Apartments Harmony Dış Mekan
Apartments Harmony Dış Mekan
Apartments Harmony Dış Mekan
Apartments Harmony Kahvaltı
Image More +15 fotoğraf
Apartments Harmony
Utjeha b.b. Montenegro Coast (karadağ Kıyısı), Utjeha Hladna Uvala

Utjeha bölgesindeki Apartments Harmony konaklamanızda Commemorative Plaque ve Statue og Mother Theresa ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu plaj olan otel Mother Theresa statue ile 6,9 mi (11,1 km) ve Kryepazarit Mosque ile 7,3 mi (11,8 km) mesafede.

Otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

15 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz için özel plajımız vardır. Ayrıca sezonluk açık havuz mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirlerimiz için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Kişiye Özel Havuzlu, Plaj Kenarı
Room
Üç Kişilik Oda, Kişiye Özel Havuzlu, Plaj Kenarı
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Balkon, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x