Apartments by Fairmont Baku Flame Towers

Absheron Region, Bakü
Apartments by Fairmont Baku Flame Towers Genel
Apartments by Fairmont Baku Flame Towers Genel
Apartments by Fairmont Baku Flame Towers Genel
Apartments by Fairmont Baku Flame Towers Öne Çıkan Resim
Apartments by Fairmont Baku Flame Towers Dış Mekan
Image More +50 fotoğraf
Apartments by Fairmont Baku Flame Towers
Mehdi Huseyn St, 1A Flame Towers Absheron Region, Bakü

Apartments by Fairmont Baku Flame Towers misafirlere Baku (Yasamal) bölgesinde, Dağüstü Park ve Alev Kuleleri ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı apart daire Bakü Şehir Pisti ile 0,5 mi (0,7 km) ve Azerbaycan Devlet Filarmoni Salonu ile 0,9 mi (1,4 km) mesafede.

Le Bistro yemek servisi için müsait, ayrıca 2 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için apart dairede ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 318 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, iyi vakit geçirmeniz için 46 inç LCD televizyon ile film kiralama servisi sunulur. Duş/küvet kombinasyonu olan banyolarda derin küvetler ve geniş duş başlıkları bulunur. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz sağlık kulübü, açık havuz ve kapalı havuz gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu apart dairede etkinliklerde kullanılmak üzere 11 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

City
City Apart Daire, 1 Yatak Odası, Şehir Manzaralı
Room
Basic Apart Daire, 1 Yatak Odası, Kısmi Deniz Manzaralı, Köşe
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Kısmi Deniz Manzaralı (Duplex)
City
City Apart Daire
Dubleks
Dubleks
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Deniz Manzaralı
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Şehir Manzaralı
Basic
Basic Apart Daire, 1 Yatak Odası, Deniz Manzaralı, Köşe
Room
Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x