Apartments Bracanovic

Montenegro Coast (karadağ Kıyısı), Boreti
Apartments Bracanovic Öne Çıkan Resim
Apartments Bracanovic Dış Mekan
Apartments Bracanovic Dış Mekan
Apartments Bracanovic Oda Manzaraları
Apartments Bracanovic Oda Düzeni
Image More +40 fotoğraf
Apartments Bracanovic
6 Alekse Šantica Montenegro Coast (karadağ Kıyısı), Boreti

Apartments Bracanovic misafirlere Becici bölgesinde, plaj yakınında, Aqua Park Mediteran ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Becici Plajı ile yaya olarak 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu daire Kotor Körfezi ile 15,2 mi (24,5 km) ve Slovenska Plajı ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Misafirler için 5 klimalı odalarda küçük mutfak mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Balkon, Deniz Manzaralı
Comfort
Comfort Stüdyo, Teras
Comfort
Comfort Apart Daire, 2 Yatak Odası, Balkon
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x