Apartment Resort Eco Spa Snovik

Osrednjeslovenska, Kamnik
Apartment Resort Eco Spa Snovik Genel
Apartment Resort Eco Spa Snovik Genel
Apartment Resort Eco Spa Snovik Genel
Apartment Resort Eco Spa Snovik Genel
Apartment Resort Eco Spa Snovik Genel
Image More +48 fotoğraf
Apartment Resort Eco Spa Snovik
Molkova pot 6a Osrednjeslovenska, Kamnik

Apartment Resort Eco Spa Snovik konaklamanızda Kamnik bölgesinde, Kamnik Müzesi ile 9,9 km (6,2 mi) ve Volcji Potok Arboretumu ile 13,7 km (8,5 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Kamnik Mali grad Şapeli ile 13,9 km ve Velika Planina ile 18 km mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

105 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 açık yüzme havuzu, yapay nehir ve su kaydırağı mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Apart Daire, Balkon
Standard
Standard Stüdyo, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Tepe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x