Apartment Plaza Sosua 2

Kuzey Kıyısı, El Batey
Apartment Plaza Sosua 2 Genel
Apartment Plaza Sosua 2 Genel
Apartment Plaza Sosua 2 Dış Mekan
Apartment Plaza Sosua 2 Dış Mekan
Apartment Plaza Sosua 2 Oda Düzeni
Image More +19 fotoğraf
Apartment Plaza Sosua 2
Calle Pedro Glissante Kuzey Kıyısı, El Batey

Bu apart daire misafirlere Sosua bölgesinde, golf sahasına yakın, Museo de la Comunidad Judía de Sosúa ve Coral Reef Kumarhanesi ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu kumarhane olan daire Sosua Plajı ile 0,9 mi (1,4 km) ve Dorada Plajı ile 13,3 mi (21,4 km) mesafede.

Klimalı bu dairede mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak var. Size özel, balkon veya veranda vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve kablolu TV kanalları var. Misafirlerin konforu için emanet kasası ve kahve/çay makinesi sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri günlük olarak verilmeketdir.

Misafirler kumarhanede şanslarını deneyebilir; ayrıca, dinlenmek isteyen misafirlerimiz için gece kulübü ve sağlık kulübü vardır. Bu dairede misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x