Apartment In Rosebank Johannesburg

Highveld Ridge, Rosebank
Apartment In Rosebank Johannesburg Öne Çıkan Resim
Apartment In Rosebank Johannesburg Yerinde Yemek
Apartment In Rosebank Johannesburg Klüp/Executive
Apartment In Rosebank Johannesburg Oda Düzeni
Apartment In Rosebank Johannesburg Oda Düzeni
Image More +31 fotoğraf
Apartment In Rosebank Johannesburg
12 Baker Street Rosebank Johannesburg Rosebank Highveld Ridge, Rosebank

Apartment In Rosebank Johannesburg misafirlere Johanesburg (Rosebank) bölgesinde, The Wanderers Golf Club ve Wanderers Stadyumu ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Gold Reef City Tema Parkı ile 8,6 mi (13,9 km) ve Montecasino Kumarhanesi ile 15,5 mi (25 km) mesafede.

Bu otelde, 3 restoran ve 4 kahve dükkânı veya kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 3 bar/dinlenme salonu ideal.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 2 odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve yakındaki spor salonuna indirimli giriş imkânı mevcuttur.

Misafirler için çamaşırhane, asansör ve lobide kahve servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Family Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Comfort Apart Daire, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Comfort Stüdyo Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x