Apartment 4204 - HR Surfers Paradise

South East Queensland, Surfers Paradise
Apartment 4204 - HR Surfers Paradise Öne Çıkan Resim
Apartment 4204 - HR Surfers Paradise Dış Mekan
Apartment 4204 - HR Surfers Paradise Dış Mekan
Apartment 4204 - HR Surfers Paradise Dış Mekan
Apartment 4204 - HR Surfers Paradise Yerinde Yemek
Image More +17 fotoğraf
Apartment 4204 - HR Surfers Paradise
9 Hamilton Street South East Queensland, Surfers Paradise

Bu apart daire misafirlere Gold Coast merkezinde, SkyPoint Observation Deck (Seyir Kulesi) yakınında ve Surfers Paradise Plajı ile yürüyerek 2 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu daire The Star Gold Coast ile 2 mi (3,2 km) ve Warner Bros. Film Dünyası ile 12,6 mi (20,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca dairenin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Klimalı bu dairede mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırın var. Size özel, mobilyalı balkonlu vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için 38-inç düz ekran televizyon ve dijital TV kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için ayrı oturma alanı ve mikrodalga fırın sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri sınırlı olarak verilmeketdir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için sağlık kulübü, açık havuz ve kapalı havuz bulunmaktadır. Bu dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, 2 Banyolu, Okyanus Manzaralı (Apartment 4204)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x