Apartmani RUNOLIST

Žabljak
Apartmani RUNOLIST Öne Çıkan Resim
Apartmani RUNOLIST Dış Mekan
Apartmani RUNOLIST Dış Mekan
Apartmani RUNOLIST Dış Mekan
Apartmani RUNOLIST Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
Apartmani RUNOLIST
Marka Miljanova , Žabljak

Žabljak bölgesindeki Apartmani RUNOLIST konaklamanızda Durmitor Ulusal Parkı ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Crno Lake ile 9 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Tara Kanyonu ile 5,6 mi (9,1 km) ve Riblje Lake ile 6,8 mi (10,9 km) mesafede.

Misafirler için market var; ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler şömine ve LCD televizyon olan 2 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Odanızda bir memory foam (visko elastik) yatak bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde buzdolabı, set üstü ocak ve bulaşık makinesi vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, kayak dolabı ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire
Stüdyo
Stüdyo Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x