Apartmani Niksic

Montenegro Coast (karadağ Kıyısı), Igalo
Apartmani Niksic Genel
Apartmani Niksic Genel
Apartmani Niksic Genel
Apartmani Niksic Genel
Apartmani Niksic Öne Çıkan Resim
Image More +66 fotoğraf
Apartmani Niksic
41 Skojevska Montenegro Coast (karadağ Kıyısı), Igalo

Apartmani Niksic misafirlere Igalo bölgesinde, deniz kıyısında, Kotor Körfezi ve Igalo Plajı ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Porto Montenegro ile 14 mi (22,6 km) ve Regional Museum ile 1,2 mi (2 km) mesafede.

Pansiyonda misafirlere yemek servisi yapan kahve dükkânı/kafe kafe var. Ayrıca hafif yemek büfesi/şarküteri mevcut. Bar/oturma salonu, havuz kenarı barı veya bir 20 plaj barı ile serinletici bir içki içerek rahatlayın.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 8 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi bulunur.

Spa küveti ve sezonluk açık havuz dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için çamaşırhane, resepsiyonda emanet kasası ve lobide kahve servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda (A6)
Deluxe
Deluxe Oda (A7)
Deluxe
Deluxe Oda (A4)
Deluxe
Deluxe Oda (A2)
Deluxe
Deluxe Oda (A8)
Comfort
Comfort Oda (A1)
Deluxe
Deluxe Oda (A5)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x