Apartinfo Waterlane Apartments

Kashubia, Gdansk
Apartinfo Waterlane Apartments Öne Çıkan Resim
Apartinfo Waterlane Apartments Dış Mekan
Apartinfo Waterlane Apartments Dış Mekan
Apartinfo Waterlane Apartments Dış Mekan
Apartinfo Waterlane Apartments Kahvaltı
Image More +178 fotoğraf
Apartinfo Waterlane Apartments
Szafarnia 11 Kashubia, Gdansk

Apartinfo Waterlane Apartments misafirlere Gdańsk merkezinde, Gdańsk Marinası ve Gdańsk Ulusal Denizcilik Müzesi ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Gdansk Old Town Hall (Gdansk Eski Belediye Binası) ile 1,6 mi (2,6 km) ve SS Soldek Müze Gemisi ile 0,2 mi (0,4 km) mesafede.

Restoranda Apartinfo Waterlane Apartments misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz market alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak olan odalarda evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 40-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilmektedir.

Kapalı havuz, sauna ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Apartment, 1 Bedroom, Balcony (parking) A14
Deluxe
Deluxe Apartment, 1 Bedroom (without parking) E6
Room
Deluxe Apartment, 1 Bedroom, Balcony, River View (without parking) D1A
Room
Deluxe Apart Daire, 1 Yatak Odası, Balkon (without parking D1B)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x