Aparthotel Villa Nuria

Northern Coast, San Pedro Sula
Aparthotel Villa Nuria Genel
Aparthotel Villa Nuria Genel
Aparthotel Villa Nuria Genel
Aparthotel Villa Nuria Genel
Aparthotel Villa Nuria Genel
Image More +35 fotoğraf
Aparthotel Villa Nuria
Prolongation 27 Street Entry Col. Felipe Zelaya Northern Coast, San Pedro Sula

San Pedro Sula bölgesindeki Aparthotel Villa Nuria konaklamanızda, Estadio Olimpico Metropolitano Çok Amaçlı Stadı ve Parque Central (Merkez Parkı) ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu apart daire Museo Para la Infancia el Pequeño Sula ile 4,2 mi (6,7 km) ve San Pedro Sula Katedrali ile 5,4 mi (8,6 km) mesafede.

Apart dairenin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 194 odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

2 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır. Misafirler 12 km içinde çalışan ücretsiz bölge servisiyle yakındaki ilgi çekici yerlere kolayca ulaşabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi tarifeli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Apart Daire, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Apart Daire, 2 Çift Kişilik Yatak
Room
Apart Daire, Birden Çok Yatak
Room
Dört Kişilik Oda, 3 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x