Aparthotel Tropic Garden

Santa Eulalia del Rio
Aparthotel Tropic Garden Genel
Aparthotel Tropic Garden Genel
Aparthotel Tropic Garden Genel
Aparthotel Tropic Garden Genel
Aparthotel Tropic Garden Genel
Image More +76 fotoğraf
Aparthotel Tropic Garden
Pare Vicent Costa, 10 , Santa Eulalia del Rio

Aparthotel Tropic Garden misafirlere Santa Eulalia del Rio bölgesinde, plaj yakınında, Ibiza Kongre Sarayı ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Santa Eulalia Marina ile yaya olarak 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Playa de Talamanca ile 9,6 mi (15,5 km) ve İbiza Limanı ile 10,2 mi (16,4 km) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Albufera, Aparthotel Tropic Garden misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 225 klimalı oda mikrodalga fırın ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu, bide ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için açık havuz, kapalı havuz ve açık tenis kortu vardır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bisiklet park alanı sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Suite
Suite
Double
Double Room
Suite
Suite Side Sea View
Deluxe
Deluxe Hydro Double Front Sea View
Swim
Swim Up Suite
Swim
Swim Up One Bedroom Apartment Garden View
Privilege
Privilege Suite Front Sea View
Deluxe
Deluxe Hydro One Bedroom Apartment Front Sea view
Suite
Suite Side Sea View

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x