Aparthotel Terreno Studios

El Terreno
Aparthotel Terreno Studios Öne Çıkan Resim
Aparthotel Terreno Studios Dış Mekan
Aparthotel Terreno Studios Dış Mekan
Aparthotel Terreno Studios Oda Manzaraları
Aparthotel Terreno Studios Oda Düzeni
Image More +38 fotoğraf
Aparthotel Terreno Studios
Carrer Porras, 3 , El Terreno

Aparthotel Terreno Studios size Palma de Mallorca merkezinde, Palma de Mallorca Limanı ve Paseo Denizcilik ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu daire Cala Mayor Plajı ile 1,9 mi (3 km) ve Palmalı Santa Maria Katedrali ile 2,3 mi (3,7 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 13 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Dubleks,
Dubleks, 2 Yatak Odası
Superior
Superior Apart Daire, 2 Yatak Odası, Koy Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x