APARTHOTEL SOL & MAR

Sotavento Islands, Praia
APARTHOTEL SOL & MAR Öne Çıkan Resim
APARTHOTEL SOL & MAR Dış Mekan
APARTHOTEL SOL & MAR İç Mekan
APARTHOTEL SOL & MAR Oda Düzeni
APARTHOTEL SOL & MAR Oda Düzeni
Image More +21 fotoğraf
APARTHOTEL SOL & MAR
Palmarejo baixo Sotavento Islands, Praia

Praia bölgesindeki APARTHOTEL SOL & MAR misafirlere deniz kıyısında, Quebra Canela Plajı ve Prainha Plajı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu daire Dona Maria Pia Deniz Feneri ile 1,5 mi (2,3 km) ve Estadio da Varzea ile 2,3 mi (3,7 km) mesafede.

Misafirlerimiz şömine bulunan 9 klimalı odalarda evlerinin konforunu yaşayabilmektedir. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu ve mikrodalga fırın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır.

Kapalı havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu dairede misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve asansör mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Apart Daire, Deniz Manzaralı
Room
Deluxe Apart Daire
Room
Deluxe Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x