Aparthotel Shusski

Grandvalira, Encamp
Aparthotel Shusski Genel
Aparthotel Shusski Genel
Aparthotel Shusski Öne Çıkan Resim
Aparthotel Shusski Dış Mekan
Aparthotel Shusski Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
Aparthotel Shusski
Av. François Miterrand, 83 Grandvalira, Encamp

Aparthotel Shusski misafirlere Encamp bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Funicamp Kayak Teleferiği ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Engolasters Lake Trail ile yaya olarak 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu kayak dostu otel Grandvalira Kayak Alanı ile 5,3 mi (8,6 km) ve National Automobile Museum ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Akşam yemeği için Buffet ideal, bu restoranı uluslar arası mutfak alanında uzmandır. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 28 odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu otelde ayrıca spa küveti ve buhar odası sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve otelde alışveriş vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Mutfak (2 adults)
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Mutfak (4 adults)
Family
Family Apart Daire, 1 Yatak Odası, Mutfak (2 adults + 2 children)
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Mutfak (1 pax)
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Mutfak (3 adults)
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Mutfak (2 adults + 1 child)
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Mutfak (3 adults + 1 child)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x