Aparthotel Reco des Sol

Sant Antoni de Portmany
Aparthotel Reco des Sol Genel
Aparthotel Reco des Sol Genel
Aparthotel Reco des Sol Öne Çıkan Resim
Aparthotel Reco des Sol Dış Mekan
Aparthotel Reco des Sol Dış Mekan
Image More +54 fotoğraf
Aparthotel Reco des Sol
Calle es Vedra 16 , Sant Antoni de Portmany

Aparthotel Reco des Sol misafirlere Sant Antoni de Portmany bölgesinde, plaj yakınında, Playa Es Puet ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Air Zone Ibiza Eğlence Merkezi ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire İbiza Limanı ile 10,5 mi (16,8 km) ve Playa de Talamanca ile 11,1 mi (17,9 km) mesafede.

Apart dairede misafirlere yemek servisi yapan kahve dükkânı/kafe kafe var. Ayrıca hafif yemek büfesi/şarküteri mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 84 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LED televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası (2 pax)
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası (4 pax)
Room
Stüdyo
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası (3 pax)
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası (6 Ad)
Room
Çatı Katı Süiti (Penthouse), 2 Yatak Odası, 2 Banyolu, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x