Aparthotel Meseguer

Alcaniz
Aparthotel Meseguer Öne Çıkan Resim
Aparthotel Meseguer Dış Mekan
Aparthotel Meseguer İç Mekan
Aparthotel Meseguer Kahvaltı
Aparthotel Meseguer Kahvaltı
Image More +36 fotoğraf
Aparthotel Meseguer
Maestrazgo avenue 9 , Alcaniz

Aparthotel Meseguer misafirlere Alcaniz bölgesinde, bölge parkında, Rinconada del Sabor ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Plaza de Espana ile yaya olarak 11 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Fuente de los 72 caños ile 0,8 mi (1,3 km) ve Monumento al Olivo ile 0,8 mi (1,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca apart dairede oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 11 klimalı odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan vardır. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Misafirlere masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, çamaşırhane ve asansör mevcuttur. Bu apart dairede etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Apart Daire
Family
Family Apart Daire, 2 Yatak Odası
Basic
Basic Apart Daire
Family
Family Apart Daire
Family
Family Apart Daire
Family
Family Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x