Aparthotel Marina Drach

Manacor
Aparthotel Marina Drach Öne Çıkan Resim
Aparthotel Marina Drach Dış Mekan
Aparthotel Marina Drach Yerinde Yemek
Aparthotel Marina Drach Oda Düzeni
Aparthotel Marina Drach Oda Düzeni
Image More +8 fotoğraf
Aparthotel Marina Drach
Calle Currica 16 , Manacor

Manacor bölgesindeki Aparthotel Marina Drach konaklamanızda, Torrent de Llebrona ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Drach Mağaraları ile 6 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Playa de Porto Cristo ile 0,4 mi (0,7 km) ve Aquari de Mallorca ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 50 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz, spor salonu ve kiralık bisiklet dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu Akdeniz stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bisiklet saklama alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Balkon, Havuz Manzaralı
Standard
Standard Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, Balkon, Havuz Manzaralı
Standard
Standard Apart Daire, Balkon, Şehir Manzaralı
Standard
Standard Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x