Aparthotel Maiskogelblick

Zell Am See-kaprun, Piesendorf
Aparthotel Maiskogelblick Genel
Aparthotel Maiskogelblick Genel
Aparthotel Maiskogelblick Öne Çıkan Resim
Aparthotel Maiskogelblick Oda Manzaraları
Aparthotel Maiskogelblick Oda Manzaraları
Image More +42 fotoğraf
Aparthotel Maiskogelblick
Bahnhofsiedlung 524 Zell Am See-kaprun, Piesendorf

Aparthotel Maiskogelblick misafirlere Piesendorf bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Zell am See-Kaprun Golf Club ve Schaufelberg Panorama Teleferiği 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan apart daire Zell Gölü ile 4,5 mi (7,2 km) ve Saalbach-Hinterglemm Kayak Merkezi ile 16,5 mi (26,6 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 13 odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 40-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için çamaşırhane ve Otomatik satış makinesi vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Sauna, Dağ Manzaralı
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Sauna, Dağ Manzaralı
Apart
Apart Daire, 3 Yatak Odası, Sauna, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x