Aparthotel La Pergola

Serra De Tramuntana, Andraitx
Aparthotel La Pergola Genel
Aparthotel La Pergola Genel
Aparthotel La Pergola Genel
Aparthotel La Pergola Genel
Aparthotel La Pergola Genel
Image More +150 fotoğraf
Aparthotel La Pergola
Avinguda S'Almudaina, 16 Port d'Andratx Serra De Tramuntana, Andraitx

Aparthotel La Pergola misafirlere Andraitx bölgesinde, körfez yakınında, El Buceo ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Andratx Limanı ile yaya olarak 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Cala Mayor Plajı ile 16,2 mi (26 km) ve Palma Nova Plajı ile 11,4 mi (18,3 km) mesafede.

Otelin restoranı Restaurant buffet misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 122 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz için kapalı havuz, spa küveti ve açık tenis kortu mevcuttur. Bu Akdeniz stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve hızlı giriş mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Apart Daire, 1 Yatak Odası, Balkon (2+1)
Standard
Standard Apart Daire, 1 Yatak Odası, Balkon
Stüdyo,
Stüdyo, Balkon
Bungalov,
Bungalov, Teras
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Balkon
Villa,
Villa, Teras
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Superior
Superior Apart Daire, 1 Yatak Odası, Balkon (2+2)
Üç
Üç Kişilik Oda, Balkon
Standard
Standard Apart Daire, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x