Aparthotel Helvetia Intergolf

Güney İsviçre, Crans-Montana
Aparthotel Helvetia Intergolf Genel
Aparthotel Helvetia Intergolf Genel
Aparthotel Helvetia Intergolf Genel
Aparthotel Helvetia Intergolf Öne Çıkan Resim
Aparthotel Helvetia Intergolf Dış Mekan
Image More +49 fotoğraf
Aparthotel Helvetia Intergolf
Route De La Moubra Montana Güney İsviçre, Crans-Montana

Aparthotel Helvetia Intergolf misafirlere Crans Montana Kayak Merkezi merkezinde, Minyatür Tren Müzesi ve Patinoire Ycoor ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı apart daire Leukerbad-Therme Kaplıcası ile 22,7 mi (36,6 km) ve Montana - Cry d'Er Teleferiği ile 1 mi (1,7 km) mesafede.

Helvetia yemek servisi için ideal, bu apart dairede toplam 2 restoran var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 41 odada küçük mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Kapalı havuz, spa küveti ve sauna dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kayak dolabı vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo
Standard
Standard Apart Daire, 1 Yatak Odası
Standard
Standard Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x