ApartHotel Capitol

North Adriatic Coast, Grado
ApartHotel Capitol Öne Çıkan Resim
ApartHotel Capitol Dış Mekan
ApartHotel Capitol Dış Mekan
ApartHotel Capitol İç Mekan
ApartHotel Capitol Kahvaltı
Image More +27 fotoğraf
ApartHotel Capitol
Riva Ugo Foscolo 11 North Adriatic Coast, Grado

Grado bölgesindeki ApartHotel Capitol misafirlere deniz kıyısında, Spiaggia G.I.T. Grado ve Sant’Eufemia Bazilikası ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan apart daire Spiaggia Costa Azzurra ile 1,3 mi (2,1 km) ve Isonzo ile 2,7 mi (4,4 km) mesafede.

Apart dairede belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi yapan bar/oturma salonu ve 10 plaj barı bulunmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 14 ayrı ayrı döşenmiş odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 32-inç LED televizyon, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

24 saat açık spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Apart Daire, 2 Yatak Odası, Engellilere Uygun, Lagün Manzaralı
Panoramic
Panoramic Apart Daire, 2 Yatak Odası, Lagün Manzaralı
Room
Classic Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x