Aparthotel BCL Levante Beach

Costa Blanca, Benidorm
Aparthotel BCL Levante Beach Genel
Aparthotel BCL Levante Beach Genel
Aparthotel BCL Levante Beach Öne Çıkan Resim
Aparthotel BCL Levante Beach Dış Mekan
Aparthotel BCL Levante Beach Yerinde Yemek
Image More +27 fotoğraf
Aparthotel BCL Levante Beach
Avenida De Estocolmo,11 Costa Blanca, Benidorm

Aparthotel BCL Levante Beach misafirlere Benidorm bölgesinde, plaj yakınında, Casino Mediterraneo Benidorm ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Sierra Helada Ulusal Parkı ile yaya olarak 12 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Levante Plajı ile 0,3 mi (0,5 km) ve Aqualandia ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Aparthotel BCL Levante Beach misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 40 klimalı odada mutfak, fırınlar ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo,
Stüdyo, Teras
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Teras

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x