Aparthotel Alpenlodge

Avusturya Alpleri, Weidach
Aparthotel Alpenlodge Öne Çıkan Resim
Aparthotel Alpenlodge İç Mekan
Aparthotel Alpenlodge Oda Manzaraları
Aparthotel Alpenlodge Oda Düzeni
Aparthotel Alpenlodge Oda Düzeni
Image More +36 fotoğraf
Aparthotel Alpenlodge
Weidach 375 a Avusturya Alpleri, Weidach

Leutasch bölgesindeki Aparthotel Alpenlodge misafirlere dağda, Kreith Kayak Teleferiği ve Alpenbad Adventure World 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Garmisch-Partenkirchen Kayak Merkezi ile 19,9 mi (32 km) ve Eibsee Gölü ile 30,3 mi (48,7 km) mesafede.

Misafirler için ısıtmalı zemin olan 22 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sauna gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır. Ücretsiz bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak kolay.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Dağ Manzaralı (Adlerhorst)
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası (Bergblick)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x